Izvor: Radio Dunav, 20.Apr.2023, 08:49

ПОДМЛАЂЕНИ АПАТИНЦИ ПОРАЖЕНИ У ИНЂИЈИ

Мушки рукометни клуб “Апатин” је синоћ, у оквиру 19. кола Супер Б лиге поражен у Инђији од истоимене екипе резултатом 35:24. Апатински рукометаши који су на ово гостовање отишли без неколико искусних појединаца су држали егал до двадесетог минута, након чега домаћин прави осетнију >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << предност и на одмор одлази са пет голова вишка (19:14). У другом делу утакмице “Инђија” је искористила то што су гости били у доста подмлађеном саставу и наставила да увећава своју предност, за на крају убедљиву победу.
У редовима апатинских плаво-белих најефикаснији је био Хорват са осам голова, а један мање је постигао Браун.
Рукометни клуб “Апатин” има девет везаних пораза и тренутно је последњепласирани тим лиге, а серију лоших резултата ће покушати да прекине већ у суботу, 22. априла 2023. године, када ће од 19 часова у апатинској спортској хали угостити другопласирану екипу “Смедерева”.
The post ПОДМЛАЂЕНИ АПАТИНЦИ ПОРАЖЕНИ У ИНЂИЈИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.