БАЧКА БОЉА ОД МЛАДОСТИ, АПАТИНЦИ ПРУЖИЛИ ДОБАР ОТПОР

Izvor: Radio Dunav, 14.Mar.2019, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

БАЧКА БОЉА ОД МЛАДОСТИ, АПАТИНЦИ ПРУЖИЛИ ДОБАР ОТПОР

Пријатељска утакмица између апатинске Младости и суперлигаша Бачке из Бачке Паланке, која је одиграна у среду на стадиону крај Дунава, према очекивањима завршена је победом гостију 6:1.
Сусрет је започео минутом ћутања у помен изненада преминулом новинару Миодрагу Тази >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Баћанову који је поред писања био редован посетилац на утакмицама Младости.
Утакмица је у потпуности задовољила укусе солидног броја посетилаца, јер су гости приказали квалитетну игру, а Апатинци се борили и покушали да буду колико толико достојан ривал. Иако су гости допутовали у комбинованом саставу за разлику од оног у којем наступају у Супер лиги против евидентно бољег противника се није могло више осим часног пораза.
The post БАЧКА БОЉА ОД МЛАДОСТИ, АПАТИНЦИ ПРУЖИЛИ ДОБАР ОТПОР appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.