ШАМПИОНСКИ ПЕХАР И ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА

Izvor: Radio Dunav, 18.Apr.2023, 08:26

ШАМПИОНСКИ ПЕХАР И ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА

Након невероватне серије од 16 узастопних победа, Одбојкашки клуб “Апатин” је освојио титулу шампиона у Другој Војвођанској лиги. Одбојкашице из Апатина су одиграле импресивну сезону и такмичење су завршиле са максималним бројем бодова, изгубивши само два сета. Апатинке нису >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << поражене у првенству више од годину дана, а у последњем колу су славиле против екипе “Wolfland” из Оџака са 3:0 у сетовима.
Победнички пехар и златне медаље чланицама Одбојкашког клуба “Апатин” у претходном колу у Бачком Петровцу је уручила Милка Вранић, представница Одбојкашког савеза Војводине.
The post ШАМПИОНСКИ ПЕХАР И ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.