Izvor: Radio Dunav, 17.Apr.2023, 10:46

ДВА РЕМИЈА И ПОРАЗ ЗА АПАТИНСКЕ КЛУБОВЕ У МЕЂУОПШТИНСКОЈ ЛИГИ

Свилојевачки “Тереквеш” је у 19. колу Међуопштинске лиге први разред на свом терену одиграо без голова са “Омладинцем” из Дероња, али и поред освојеног бода Свилојевчани су пали за једно место на табели и тренутно су десети.
Претходног викенда одиграно је 14. коло Међуопштинеске >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << лиге други разред у оквиру којег је сонћански “Динамо” резултатом 1:1 поделио бодове са последњепласираним “Спортом” у Бездану, док је “Јединство” са Рибарева поражено крај канала у Сомбору од домаћег “ПИК-а” резултатом 2:1. Сонћани су претпоследњи тим најнижег ранга такмичења са 10 бодова, док “салашари” имају два бода више од њих и једно место су боље пласирани од комшија.
Фото: Пенал025
The post ДВА РЕМИЈА И ПОРАЗ ЗА АПАТИНСКЕ КЛУБОВЕ У МЕЂУОПШТИНСКОЈ ЛИГИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.