Izvor: Radio Dunav, 17.Apr.2023, 08:24

ОВЕ СЕДМИЦЕ АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ УСМЕРЕНА НА ПРЕКРШАЈЕ ПРЕКОРАЧЕЊА БРЗИНЕ

У 30 европских земаља које су чланице Европске мреже саобраћајних полиција (ROADPOL), међу којима је и Србија, данас је почела међународна акција усмерена на откривање прекршаја прекорачења брзине која ће трајати до 23. априла.
Саобраћајна полиција ће у поменутом периоду сваког >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << дана ангажовати све расположиве уређаје за мерење брзине кретања, односно ручне радаре, радаре у системима видео-надзора и уређаје за мерење брзине у пресретачима, док ће на ауто-путевима бити мерена и просечна брзина кретања возила. У циљу заштите безбедности пешака, брзина ће бити мерена и у зонама пешачких прелаза.
У оквиру ове акције, у петак, 21. априла од 00.00 до 24.00 часа, широм Европе реализоваће се „Speed Marathon“, током ког ће на свим најважнијим путним правцима брзина бити мерена непрекидно у трајању од 24 часа.
Из Министарства унутрашњих послова апелују на све учеснике у саобраћају да буду одговорни и да поштовањем саобраћајних прописа дају директан допринос очувању безбедности саобраћаја на путевима.
The post ОВЕ СЕДМИЦЕ АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ УСМЕРЕНА НА ПРЕКРШАЈЕ ПРЕКОРАЧЕЊА БРЗИНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.