Izvor: Radio Dunav, 15.Apr.2023, 15:19

ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА АПАТИНСКЕ КАЈАКАШЕ

Четворочлана екипа апатинског КК “Панонија”, предвођена тренером Јовом Мандићем, освојила је четири медаље на Купу Србије. Најуспешнија је била Соња Уртајл, која је у конкуренцији кадеткиња освојила сребро на 200 м и бронзу на 500 м, те четврто место на 1000 м. У истој >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << конкуренцији Ања Ковачевић је била трећа на 200 м четврта на 500 м и пета на 1000 м. Дајана Уртајл је код јуниорки, била седма на 1000 м, односно 500 м и трећа на најкраћој дистанци од 200 м. 
Поред њих на овом такмичењу је учествовао и јуниор Марко Ковачевић који је овог пута остао без пласмана у финалне трке.  
-Задовољни смо учинком на такмичењу – девет финалних трка четири освојене медаље. Резултати су показали да смо на правом путу да се Апатин врати на мапу кајакашког спорта и да се приликом прављења спискова са именима репрезентативаца мора гледати и у Апатин, поручии је Ђуро Ķовачић, члан УО КК “Панонија”.
The post ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА АПАТИНСКЕ КАЈАКАШЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.