Izvor: Radio Dunav, 19.Feb.2019, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„БРАК У СТВАРИ ЉУБАВ“ У ДОМУ КУЛТУРЕ У АПАТИНУ

У понедељак, 25. фебрара 2019. године од 20 сати у Великој сали Културног центра биће приказана представа „Брак у ствари љубав“. Цена улазнице је 400 динара.
Карте се могу резервисати 19. и 20.фебруара у периоду од 8 до 12 сати. Резервисане карте се преузимају 21. и 22. фебруара пре подне >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << од 10 до 12 сати и после подне од 17 до 19 сати. Уколико не преузмете Ваше резервисане карте исте ће бити пуштене у продају на дан представе када се благајна отвара у 18 сати.
Кратак опис представе:
Ова представа је обогаћена мноштвом музичких нумера вешто утканих у радњу, па се на моменте може осетити права концертна атмосфера. Бави се емотивним узлетима и падовима једног брачног пара коме ништа није тешко и немогуће, јер их везује права љубав. У овим смутним временима, где се све више бракова распада, представа „Брак у ствари љубав„ подршка је природној и лепој институцији – браку. Комедија која ће вас насмејати и опустити.
Играју: Кристина Савић и Владан Савић.
The post „БРАК У СТВАРИ ЉУБАВ“ У ДОМУ КУЛТУРЕ У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.