ПРИГРЕВИЦА, СОНТА И СВИЛОЈЕВО ДОБИЈАЈУ МОДЕРНА АУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА

Izvor: Radio Dunav, 14.Feb.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ПРИГРЕВИЦА, СОНТА И СВИЛОЈЕВО ДОБИЈАЈУ МОДЕРНА АУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА

Данас је у три села општине Апатин започета монтажа енергетски одрживих аутобуских стајалишта по најсавременијим стандардима. Више о овој теми, као и о најави других радова говорио је помоћник председника општине Апатина за инвестиције, Јевто Милојевић.
-Ако могу тако >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << да кажем данас је почетак, односно наставак грађавинске сезоне од прошле године где су започети завршни радови у улици Петефи Шандора, али оно због чега смо данас заказали ову конференцију јесу нова модерна аутобуска стајалишта у Сонти, Свилојеву и Пригревици. Стајалишта смо добили од Покрајинске Владе, тачније Секретаријата за енергетику. Три нова стајалишта која су одржива енергетски укупно вреде три милиона и 600 хиљада динара. Надам се да ћемо током следеће године слична стајалишта поставити и у Апатину и Купусини.- рекао је Милојевић.
Помоћник председника општине Апатин за инвестиције је додао да се нада да је ово успешан почетак грађевинске сезоне које би према његовим очекивањима требала да буде већа и значајнија него што је то била претходна година са којом су задовољни.
ФОНО Јевто Милојевић
The post ПРИГРЕВИЦА, СОНТА И СВИЛОЈЕВО ДОБИЈАЈУ МОДЕРНА АУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.