Izvor: Radio Dunav, 05.Feb.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

У БИОСКОПУ У АПАТИНУ ТРИ АНИМИРАНА ФИЛМА И АПАТИНСКА ПРЕМИЈЕРА „ТАКСИ БЛУЗА“

Културни центар из Апатина је за предстојећи петак, суботу и недељу спремио разновстан биоскопски програм у којем ће публика имати прилику да види три дечја филма и премијеру у апатинском биоскопу филма „Такси блуз“.
Петак 8. фебруар од 16 сати биће приказан „Аладин и летећи >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ћилим“, од 18 и 20 сати заказане су пројекције филма „Такси блзу“, а цена улазница за свако од ове три пројекције је по 250 динара.
У суботу 9. фебруара од 16 сати биће емитован „цртаћ“ под називом „Ралф 2“, а као и у петак од 18 и 20 емитоваће се „Такси блуз“, цена карата је такође 250 динара за сваку од пројекција.
Недељни програм почеће од 16 сати када ће публика моћи да одгледа „Снежну краљицу“, да би се од 18 и 20 сати поновно емитовао домаћи филм „Такси блуз“. Цена улазница је 250 динара.
The post У БИОСКОПУ У АПАТИНУ ТРИ АНИМИРАНА ФИЛМА И АПАТИНСКА ПРЕМИЈЕРА „ТАКСИ БЛУЗА“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.