Izvor: Radio Dunav, 07.Apr.2023, 13:34

ПРИГРЕВЧАНИ ГОСТУЈУ У РУМИ, “ГРАЦИЈЕ” ЋЕ У ВРБАСУ ПОКУШАТИ ДА НАСТАВЕ ПОБЕДНИЧКИ НИЗ

Након паузе због празника, овог викенда ће бити настављено такмичење у нижим рукометним лигама.
Сениори Рукометног клуба “ПИК Пригревица” у недељу, 23. априла од 20 часова у Руми играју утакмицу 22. кола Друге лиге Војводина против истоимене екипе. Пригревчани заузимају >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << четврту позицију на табели са 28 бодова, док су домаћини сакупили 18 бодова и тренурно су седмопласирани тим лиге.
Апатинске рукометашице ће покушати да наставе победнички низ који траје већ седам кола. “Грације” које су четврте на табели Друге лиге Војводина ће у недељу, 23. априла од 13 часова у “Врбасу” одмерити снагу са истоименом екипом која је седмопласирани тим првенства.
The post ПРИГРЕВЧАНИ ГОСТУЈУ У РУМИ, “ГРАЦИЈЕ” ЋЕ У ВРБАСУ ПОКУШАТИ ДА НАСТАВЕ ПОБЕДНИЧКИ НИЗ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.