Izvor: Radio Dunav, 05.Apr.2023, 08:23

У ПЕТАК БЕСПЛАТНА КОНТРОЛА ЗДРАВСТВЕНОГ СТАЊА ГРАЂАНА

Црвени крст Апатин у сарадњи са Домом за старе и пензионере и апатинским Домом здравља 07. априла 2023. године организује акцију бесплатне контроле здравственог стања грађана.
Акција се организује у оквиру обележавања “Светског дана здравља” који се ове године организује >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << под слоганом “Здравље за све”, а сви заинтересовани грађани ће од 9 до 10 часова на платоу испред апатинске Библиотеке “Миодраг Борисављевић” имати прилику да измере крвни притисак и ниво шећера у крви. У случају лоших временских услова, активност ће бити одржана у просторијама Библиотеке.
The post У ПЕТАК БЕСПЛАТНА КОНТРОЛА ЗДРАВСТВЕНОГ СТАЊА ГРАЂАНА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.