Izvor: Radio Dunav, 14.Jan.2019, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЈОВАНИЋ И МАЈСТОРОВИЋ ИЗБОРИЛИ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ

Иако међу најмлађима у конкуренцији 40 куглаша Војводине, два млада куглаша апатинског суперлигаша Предраг Мајсторовић и Страхиња Јованић су остварили одличан пласман на појединачном Првенству Војводине одиграном 12. јануара на куглани у Кљајићеву. Мајсторовић је са 604 оборена >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << чуња заузео треће, а Јованић са 581, резултатом испод његових могућности девето место и тако се нашли у групи која је изборила пласман на Првенство Србије.
Предводници новог таласа апатинског куглања на овај начин потврђују да њихово име већ изазива респект у друштву најбољих куглаша Србије па се на предстојећем државном првенству с правом очекује и нека од медаља.
The post ЈОВАНИЋ И МАЈСТОРОВИЋ ИЗБОРИЛИ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.