Izvor: Radio Dunav, 03.Apr.2023, 11:17

АПАТИНСКЕ РУКОМЕТАШИЦЕ НАСТАВИЛЕ ПОБЕДНИЧКИ НИЗ

Апатинске рукометашице су у 14. колу Друге лиге Војводина на гостовању у Петроварадину победиле истоимену екипу резултатом 25:35.
Након првог полувремена које је завршено нерешеним резултатом 15:15, Апатинке су додале гас и на крају су убедљиво славиле. ОРК “Апатин” је апсолутни >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << хит овог пролећа, јер је у пет одиграних утакмица остварио исто толико победа, а када се дода и тријумф у последњем јесењем колу, победнички низ “грација” траје већ шест утакмица.
Апатинке држе прикључак са водећим тимовима лиге, а наредну утакмицу ће одиграти пред својим навијачима против шестопласираног “Беочина”.
The post АПАТИНСКЕ РУКОМЕТАШИЦЕ НАСТАВИЛЕ ПОБЕДНИЧКИ НИЗ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.