Izvor: Radio Dunav, 03.Apr.2023, 10:28

ТРИ КОЛА ПРЕ КРАЈА ПРВЕНСТВА, ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА ОБЕЗБЕДИЛЕ ШАМПИОНСКУ ТИТУЛУ

Три кола прве краја првенства, одбојкашице Апатина постале су шампионке Друге Војвођанске лиге . Оне су јуче на свом терену победиле екипу “Wariors” из Бачке Паланке са 3:0 у сетовима (25:11, 25:14 и 25:18). Наше одбојкашице су биле одлучне да на овој утакмици оправдају улогу фаворита и да >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << докажу да заслужују да понесу титулу најбољих у лиги. Одбојкашки клуб “Апатин” у наредном колу гостује екипи “Младост” у Бачком Петровцу, а након ове утакмице представници Одбојкашког савеза Војводине ће Апатинкама доделити победнички пехар и златне медаље за освојено прво место у сезони 2022/23.
ОК “Апатин” ове године слави јубилеј, 25 година од оснивања клуба и ово је укупно девета титула за овај спортски колектив од његовог оснивања, али и трећа сезона у последњих пет одиграних, у којој су одбојкашице Апатина биле шампионке лиге. Апатинке су освојиле прво место у Првој Војвођанској лиги без пораза у сезони 2018/2019. и прво место у сезони 2020/2021.
The post ТРИ КОЛА ПРЕ КРАЈА ПРВЕНСТВА, ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА ОБЕЗБЕДИЛЕ ШАМПИОНСКУ ТИТУЛУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.