Izvor: Radio Dunav, 31.Mar.2023, 09:19

СВИЛОЈЕВЧАНИ ЋЕ У НЕДЕЉУ УГОСТИТИ “МЛАДОСТ” ИЗ КРУШЧИЋА, НА РИБАРЕВУ НОВИ ОПШТИНСКИ ДЕРБИ

Фудбалери “Тереквеша” ће у недељу, 02. априла од 16 часова у оквиру 17. кола Међуопштинске фудбалске лиге први разред, на свом терену дочекати “Младост” из Крушчића. Свилојевчани су на деветој позицији табеле са 15 освојених бодова, док гости имају пет бодова мање и тренутно су >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << претпоследњи тим лиге. У првом овосезонском дуелу “Тереквеш” је са 0:4 савладао “Младост” у Крушчићу.
Дванаесто коло Међуопштинске лиге други разред ће донети општински дерби између “Јединства” са “Великог салаша” и “Динама” из Сонте, који ће бити одигран у недељу, 02. априла од 16 часова на Рибареву. Пошто најнижи ранг такмичења ове сезоне има само шест клубова, свако са сваким ће до краја првенствене трке играти по четири пута да би се одиграло 20. кола, па су “Јединство” и Динамо” током јесени већ два пута одмерили снаге. Скор је 1:1, а интересантно је да су у оба меча побеђивали гости. Најпре је “Динамо” славио на Рибареву са 1:2, а потом је “Јединство” резултатом 2:4 однело бодове из Сонте. Обе екипе имају по девет бодова и деле четврту и пету позицију на табели.
The post СВИЛОЈЕВЧАНИ ЋЕ У НЕДЕЉУ УГОСТИТИ “МЛАДОСТ” ИЗ КРУШЧИЋА, НА РИБАРЕВУ НОВИ ОПШТИНСКИ ДЕРБИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.