Izvor: Radio Dunav, 30.Mar.2023, 11:04

АПАТИНСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ОРГАНИЗУЈЕ ОБУКУ ИЗ ПРВЕ ПОМОЋИ ЗА ШКОЛАРЦЕ

Црвени крст Апатин 03. априла 2023. године започиње обуку из прве помоћи и реалистичког приказа повреда обољења и стања, за ученике основних и средњих школа из Апатина. Ученици ће проћи обуку из основног курса прве помоћи у трајању од 12 часова за школску децу, а након тога наставиће >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << да се обучавају из ове области. Стечено знање апатински основци и средњошколци ће имати прилику да покажу на Општинском такмичењу, са којег ће се најбоља екипа пласирати на Покрајинско такмичење из прве помоћи.
Уводно предавање за ученике и упознавање са темом ће бити одржано у понедељак, 03. априла од 16 часова у просторијама Црвеног крста Апатин, на адреси Станка Опсенице 75 а водиће га Сања Лазић и Алекса Родић, едуковани предавачи прве помоћи.
Из апатинског Црвеног крста позивају ученике и да постану волонтери, те да се укључе се у остале активности у склопу области деловања ове организације.
The post АПАТИНСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ОРГАНИЗУЈЕ ОБУКУ ИЗ ПРВЕ ПОМОЋИ ЗА ШКОЛАРЦЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.