Izvor: Radio Dunav, 20.Dec.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

МЛАДОСТ ДОБИЛА ДВА КАПИТАЛНА ПОЈАЧАЊА, БРАЋА ЈОВОВИЋ ПОНОВО У ЦРВЕНО-БЕЛОМ ДРЕСУ

Близанци, Аљоша и Коља Јововић након што су провели две сезоне у „Полету“ из Каравукова одлучили су да од пролећа поново обуку дрес апатинске Младости. Ова два врсна играча својевремено су били пионирски репрезентатвици СЦГ и сврставали су се у ред најдаровитијих фудбалера >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << тадашње генерације.
Каријеру су започели у најмлађим селекцијама Младости, а прве фудбалске кораке научили су код тренера Илије Орловића.
Коља се најбоље сналази у везном реду, док је Аљоша изразити нападач кога красе брзина и осећај за гол. Нема сумње да ће редови Младости бити знатно појачани доласком браће Јововић и да ће то створити могућност младим играчима да се поред њих афирмишу и стекну одређено искуство.
The post МЛАДОСТ ДОБИЛА ДВА КАПИТАЛНА ПОЈАЧАЊА, БРАЋА ЈОВОВИЋ ПОНОВО У ЦРВЕНО-БЕЛОМ ДРЕСУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.