СЕДМА ПОБЕДА РУКОМЕТАША, ТРЕЋА ПОЗИЦИЈА НА ТАБЕЛИ ПРВЕ ЛИГЕ  ЗА АПАТИНЦЕ

Izvor: Radio Dunav, 03.Dec.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

СЕДМА ПОБЕДА РУКОМЕТАША, ТРЕЋА ПОЗИЦИЈА НА ТАБЕЛИ ПРВЕ ЛИГЕ ЗА АПАТИНЦЕ

У последњем 11. колу Прве рукометне лиге, рукометаши „Апатина“ су као домаћини пред 200 навијача савладали „Младост“ из Вршца са 32:27 (14:10) и тако усписали седму победу у досадашњем току првенства.
Са мањом разликом него што се очекивало „плаво-бели“ су победили тим из Вршца >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << који ће се до краја сезоне грчевито борити за опстанак. Изабраници Владимира Ђукића су токм свих 60 минута контролисали меч и на крају заслужено тријумфовали.
Најефикаснји у редовима Апатина био је Радовановић са 7 постигнутих голова, који је понео и епитет играча утакмице.
Рукометни клуб „Апатин“ јесењи део сезоне је завршио на трећој позицији упркос бројним кадровским проблемима са којима су се сусретали током претходнх неколико месеци. Наставак првенства очекује се крајем фебруара, а у првом колу Апатинци ће бити домаћини Рукометном клубу „Сивац 69“ који је тренутни лидер првенства.

The post СЕДМА ПОБЕДА РУКОМЕТАША, ТРЕЋА ПОЗИЦИЈА НА ТАБЕЛИ ПРВЕ ЛИГЕ ЗА АПАТИНЦЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.