ЗАМЕНА ДОТРАЈАЛИХ ТРОТОАРА ДО КРАЈЕ ГОДИНЕ

Izvor: Radio Dunav, 27.Nov.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЗАМЕНА ДОТРАЈАЛИХ ТРОТОАРА ДО КРАЈЕ ГОДИНЕ

Због своје дотрајалости и немогућности даљег одржавања, а у интересу безбедности грађана, у делу Улице Огњена Прице прошле недеље су кренули радови на изради тротоара, као и реконструкцију колских прилаза од улице Српских Владара у дужини од 200 м. До сада је урађено мање од половине, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << а извођач радова, „Џими Kомерц“ из Пригревице планира да уколико временску услови то дозволе, у овој години изведе радове и на остатку улице, до укрштања са улицом Димитрија Туцовића.
Обнављање тротоара у општини Апатин планира и организује Месна заједница док општина обезбеђује средства за ту намену. За ову годину општина је издвојила средства за замену 1200 метара тротоара. Радови се изводе на потезу улице Милоша Обилића до ресторана „Стари Шаран“, гимназије „Никола Тесла“, Огњена Прице, Миће Радаковића и других локација, чиме су знатно побољшани животни услови грађана у овиму лицама.

The post ЗАМЕНА ДОТРАЈАЛИХ ТРОТОАРА ДО КРАЈЕ ГОДИНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.