Izvor: Radio Dunav, 27.Nov.2018, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ДРУГУ ГОДИНУ ЗА РЕДОМ ОПШТИНА АПАТИН УЧЕСТВОВАЋЕ НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

Представници општине Апатин ће и следеће године учествовати у највећем дечијем музичком такмичењу у региону, “Србија у ритму Европе”.
„Србија у ритму Европе“ је највећа дечија манифестација у нашој земљи и подржана је од стране амбасада земаља Европске уније. Циљ манифестације >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << јесте неговање културе и језика земаља Европе, али и принципа и права детета. Има велики утицај у Србији, првенствено што се тиче представљања земаља Европе и утицаја на саму децу да упознају системе вредности Европске уније и европских земаља.
Због свега тога „Србија у Ритму Европе“ је од великог значаја за општину Апатин, јер промовише наше културне вредности, обичаје и туризам.
Аудиција за учеснике ће се одржати у среду 5. децембра, са почетком у 11 сати у Великој сали Дома културе. Сви потенцијални кандидати за ту прилику треба да припреме две песме.
извор: Инфо тим општине Апатин
The post ДРУГУ ГОДИНУ ЗА РЕДОМ ОПШТИНА АПАТИН УЧЕСТВОВАЋЕ НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.