РЕЧИ, БОЈЕ И ЗВУЦИ: ФЕСТИВАЛ ПЕТ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ

Izvor: Radio Dunav, 24.Nov.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

РЕЧИ, БОЈЕ И ЗВУЦИ: ФЕСТИВАЛ ПЕТ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ

Гост 21. емисије из серијала „Речи, боје и звуци“ била је Данијела Обрадовић, директорка Културног центра у Апатину. Највише се разговарало о једном новом фестивал који ћр се одржати у Културном центру.
-“Фестивал пет – новембарски разговори “ одржаће се од 27. До 30. новембра. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Првог дана у Великој салии, одржаће се промоција романа “Година врана“ аутора Синише Ковачевића, а у Галерији Меандер 28. новембра биће промовисан Фестивал поезије младих у Врбасу као и часописа ”Траг“ о чему ће говорити писци Бранислав Зубовић И Горан Лабудовић Шарло. Сутрадан, 20. новембра у нашој галерији биће промовисан роман “Мисија: музеј“ аутора Иване Нешић, а у великој Сали биће промовисан Фестивал “ Крокодокодил у туђим патикама“, а говориће Јасминка Петровић, писац за децу. Последњег дана фестивал биће одржан сусрет са писцем, Видом Огњеновић. То ће се десити у Великој Сали Општинског културног центра – рекла је Данијела Обрадовић.
Питали смо нашу гошћу и о, недавно одржаним, вечерима филмова.
-Било је неколико таквих вечери, а завршено је познатим филмом “Јужни верар“. Улаз је био бесплатан. То чинимо кадгод смо у могућности _ објаснила је наша гошћа.
На питање да ли је Културни центар, по програмима заиста ЦЕНТАР, Данијела Обрадовић је одговорила:
-Трудимо се да тако буде и нудимо разноврсне програме. Овим фестивалом исправљамо и неправду према књижевности која је била мало запостављена. Ипак, на публици је да оцени да ли смо оправдали име центар.- завршава Обрадовићева.
https://www.radiodunav.com/wp-content/uploads/2018/11/EMISIJA-21-DANIJELA-OBRADOVIC.mp3
аутор: Душан Радивојевић
The post РЕЧИ, БОЈЕ И ЗВУЦИ: ФЕСТИВАЛ ПЕТ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.