Izvor: Radio Dunav, 22.Nov.2018, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОПШТИНА АПАТИН ОДЛИЧНА РУКОМЕТНА БАЗА, НА ОКУПЉАЊУ У НОВОМ САДУ ПРИГРЕВЧАНИ И АПАТИНЦИ У НАЈВЕЋЕМ БРОЈУ

Наредног викенда (24. новембра) одржаће се окупљање и тестирање рукометаша са територије војводине који се такмиче у категорији до 14 година. Да је општина Апатин одувек важила за добру рукометну базу потврђено је поново пошто су од 16 играча са списка 9 из Пригревице из Апатина.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Позив су добили следећи дечаци из рукометног клуба „ПИК“ из Пригревице: Стефан Путник, Јован Тадић, Милан Лазић, Ђорђе Миочиновић, Ђорђе Вилић, Срђан Ковчин, Никола Дешић.
Поред њих позвана је и Милка Никшић, тренер малишана из Пригревице.
Из рукометног клуба „Апатин“ придружиће им се Милош Браун и Вук Давидовић.
The post ОПШТИНА АПАТИН ОДЛИЧНА РУКОМЕТНА БАЗА, НА ОКУПЉАЊУ У НОВОМ САДУ ПРИГРЕВЧАНИ И АПАТИНЦИ У НАЈВЕЋЕМ БРОЈУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.