Izvor: Radio Dunav, 05.Nov.2018, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

МАРАТОНСКА УТАКМИЦА ПРИПАЛА ОДБОЈКАШИЦАМА АПАТИНА

ЖОК “Спартак 2” – ОК “Апатин” 2:3 (18:25, 15:25, 27:25, 25:16, 13:15).
Апатинке су надиграле ривалке у прва два сета, радиле су шта су пожелеле на терену, а одбојкашице Спартака њихову рапсодију нису могле да зауставе.
Гошће су имале велику предност у трећем сету од 12:6, али се борбене играчице >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Спартака нису предавале. Упорном игром решиле су неколико дугих поена у своју корист, успеле су да смање предност а онда и да изједначе на 23:23. У неизвесној завршници Спартак добија трећи сет.
У четвртом сету Апатин је поново водио, али домаће одбојкашице ношене великим бројем навијача праве нови преокрет. У наставку је дошло до пада у игри Апатина, притом је и Спартак заиграо много боље, што је резултирало изједначењем, па је одлука падала у петом сету.
У кључном делу игре, одлучујећем петом сету Апатинке су били много концентрисаније, те су тако успеле да преломе и на крају славе.
Апатин је након ове победе остао на првом месту на табели, као једини непоражени клуб у Првој лиги север.
У наредном колу Апатинке поново гостују,овај пут у Врбасу.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.