Izvor: Radio Dunav, 30.Okt.2018, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПАТИН ПОРАЖЕН ОД СЛОБОДЕ

Кошаркашки клуб Апатин поражен је у 4. колу Друге лиге на свом терену од екипе КК Слобода из Новог Сада са 85:69 (26:15, 34:26, 7:15, 18:13).
Домаћин је нервозно ушао у утакмицу и рекло би се изгубио исту пре самог почетка игре. Много изгубљених лопти и грешака у одбрани резултирали су лаким >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << поенима гостију који већ средином друге четвртине предност подижу на 20+. На сву ову муку долази и неколико чудних одлука судијског пара па се у табор Апатинаца увукла и додатна нервоза.
Након паузе на полувремену домаћин је успео да консолидује редове и заиграо је одбрану на вишем нивоу и у трећем периоду игре гостима дозволио само 7 поена. Ипак за тотални преокрет недостајало је снаге и више расположених играча па се гостима мора честитати на заслуженој победи.
У 5. колу Апатин ће гостовати у Новом Саду екипи Будућности.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.