Izvor: Radio Dunav, 23.Okt.2018, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АЛАРМ СЕ УПАЛИО, ТРЕЋИ ПОРАЗ МЛАДОСТИ У НИЗУ

Апатинска “Младост” поражена је у 10. колу Војвођанске лиге на гостовању у Таванкуту са 2:0 и тако нанизала и трећи пораз за редом што може да забрине њихове навијаче.
Једна од најлошијих партија које су Апатинци одиграли у текућој сезони и самим тим и заслужен пораз од домаћина >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << који је за разлику од “Младости” овом победом нанизао трећу победу за редом и тако побегао у средину табеле.
“Младост” у наредном колу дочекује “Бачку” из Пачира која игра доста променљиво у досадашњем току првенства, па се може рећи да су домаћини благи фаворити у овом сусрету.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.