ДАН У ПРИРОДИ СА БОЈАНОМ ОРДИНАЧЕВ И  ОКУМИНОМ ШКОЛОМ РИБОЛОВА

Izvor: Radio Dunav, 15.Okt.2018, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ДАН У ПРИРОДИ СА БОЈАНОМ ОРДИНАЧЕВ И ОКУМИНОМ ШКОЛОМ РИБОЛОВА

Ове године се одржала трећа по реду Окумина школица риболова. Жеља организатора и спонзора је била да ове године учешће узму деца из материјално угрожених породица, деца без родитељског старања и деца смештена у установу или другу породицу. За неке од њих ово је био први сусрет >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << са риболовачким вештинама и пецањем, а неки су унапредили своје способности у спортском риболову.
Обуци малишана придружила се и позната глуимица Бојана Ординачев која како каже искористи сваки тренутак да проведе у природи како би напунила батерије за напорна снимања која има сваког дана.
Николина Сучевић, директорка Центра за социјалани рад из Апатина рекла је да су утисци деце фантастични и да су сви заједно дошли до истог закључка а то је да би овакав дан у природи и ово лепо искуство поновили и наредне године.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.