ФУТСАЛЕРИ ОДЈАВИЛИ И “ЛЕТЕЋЕГ БАЈМОЧАНИНА”

Izvor: Radio Dunav, 15.Okt.2018, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ФУТСАЛЕРИ ОДЈАВИЛИ И “ЛЕТЕЋЕГ БАЈМОЧАНИНА”

Екипа “Апа Футсал” након три одиграна кола у Футсал лиги Војводине заузима лидерску позицију на табели са максималним учинком од три тријумфа. Своју последњу победу Апатинци су остварили минулог петка пред својим присталицама у дербију кола против екипе „Летећи Бајмочани“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Према сви очекивањима ово је требао да буде меч са доста неизвесности, али једино што је било неизвесно је са колико голова ће Бајмочани изгубити у Апатину.
Коначан скор утакмице био је 7:4, а домаћин је још једном показао да ће бити тежак такмац свим екипама у лиги и да се потајно надају пласману у виши ранг такмичења.
Код “жуто-црних” нема опуштања јер наредног викенда гостују у Кули екипи КМФ “Хајудк”.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.