ДРУГО МЕСТО ЗА “БУМ ВОЛЕЈ” НА ТУРНИРУ У ОЏАЦИМА

Izvor: Radio Dunav, 15.Okt.2018, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ДРУГО МЕСТО ЗА “БУМ ВОЛЕЈ” НА ТУРНИРУ У ОЏАЦИМА

На турниру за сениорке “Куп Оџаци 2018” који је одржан у суботу учествовало је шест клубова. Све утакмице на турниру су игране истовремено на два одвојена одбојкашка терена у СЦ Оџаци.
Одбојкашице “Бум волеја” из Пригревице су заузеле прво место у А групи и избориле пласман >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у финале турнира.
У финалу Пригревчанке су поражене са 2:1 у сетовима, али треба истаћи да су биле равноправан противник екипи “ЦВС Сомбор”.
Дајана Никшић је проглашена за најбољег смечера овог квалитетног турнира.
Прво место је припало екипи “ЦВС Сомбор”, други је “Бум волеј” Пригревица, док је екипа Новог Сада заузела 3 место, након победе над домаћим одбојкашицама.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.