БЕСПЛАТНА “ШКОЛИЦА ЗА ТРУДНИЦЕ” У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА ПОПУЛАЦИОНЕ ПОЛИТИКЕ

Izvor: Radio Dunav, 12.Okt.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

БЕСПЛАТНА “ШКОЛИЦА ЗА ТРУДНИЦЕ” У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА ПОПУЛАЦИОНЕ ПОЛИТИКЕ

Општина Апатин у склопу пројекта популационе политике и демографије улази и пројекат “Школице за труднице” која до сада на овим просторима није никад реализована. У наредним данима биће уређене просторије у Дому здравља у којима ће се ова школица одвијати, а према речима >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Дубравке Кораћ, заменице председника општине Апатин ради се о једном изузетно лепом пројекту.
-Заиста је урађен један леп пројекта и биће пријатно и врло интересантно будућим мама да дођу у ту школицу. Сваки циклус ће имати 5 до 6 предавања о најбитнијим стварима које очекује труднице, односно будуће мајке, такође обезбедићемо за сваку од њих адекватан поклон или помоћ пре поласка у породилиште где ће они на неки начин бити награђене од стране општине Апатин. И наравно школица ће бити бесплатна за све корсинике. – рекла је Дубравка Кораћ.
ФОНО Дубравка Кораћ

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.



Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.