ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА “СУНЧАНА ЈЕСЕН”, СУТРАШЊИ ДАН ПОСВЕЋЕН ИЗЛАГАЧИМ ЦВЕЋА

Izvor: Radio Dunav, 05.Okt.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА “СУНЧАНА ЈЕСЕН”, СУТРАШЊИ ДАН ПОСВЕЋЕН ИЗЛАГАЧИМ ЦВЕЋА

У Апатину је данас почео други фестивал “Сунчана јесен”, дводневна манифестација коју организује Туристичка организација Апатин у сарадњи са овдашњим удружењима грађана. Фестивал је отворила Ника Петровић, председница Скупштине општине Апатин.
-Поздрављам све присутне >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и излагача у име општине Апатин, велика ми је част што сам данас овде са вама. Фестивал “Сунчана јесен” се одржава по други пут и ја могу да дам обећање да ће локална самоуправа увек подржати овакве манифестације и желела бих да ово постане традиција и да се одржава дуги низ година. -казала је Ника Петровић.
ФОНО Ника Петровић

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.



Фестивал се одржава на апатинској главној улици, а првог дана фокус је на рукотворинама и занатским производима, па Апатинци данас имају прилку да погледају и купе производе старих заната. Сутрашњи програм ,,Сунчане јесени” обележиће изложба цвећа и меда, у организацији Удружења ,,Франц Шпајзер”, а своје рукотворине изложиће и чланови Удужења грађана ,,Река”. Фестивала цвећа ће имати и такмичарски део, у оквиру којег ће учесници аранжирати своје букете и друге аранжмане, а најкреативнији и најмаштовитији радови биће награђени. Сви који желе да се такмиче, своје радове могу да донесу сутра до 12 сати на обележени штанд у центру Апатина.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.