ПОСЕТА МАЛИШАНА ИЗ ПУ ПЧЕЛИЦА РАДИО ДУНАВУ

Izvor: Radio Dunav, 04.Okt.2018, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ПОСЕТА МАЛИШАНА ИЗ ПУ ПЧЕЛИЦА РАДИО ДУНАВУ

У оквиру дечије недеље студио радио Дунава посетили су малишани из Предшколске установе Пчелица из вртића у парку на Тргу Николе Тесле и кроз кратак туторијал који су им спремили запослени научили шта и како се ради у овој медијској кући. Наравно и они су имали своју визију >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << шта је радио и како функционише, уз неизбежне “мале људе који причају из кутије”  који улазе кроз мале рупице на микрофону.
Дечицу су предводиле васпитачице Душа Куга, Радмила Ђурић као и њихови асистенти.
Након кратког упознавања сва деца су имала прилику да се окушају пред микрофоном, као и да међусобно разговарају у студију што је код њих изазвало велико одушевљење, толико да су једва пистали да се врате назад у вртић.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.