ЗАВРШЕНА ПРВА “РУНДА” ИНТЕРКУЛТУРАЛНОГ ПОЗОРИШТА

Izvor: Radio Dunav, 03.Okt.2018, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЗАВРШЕНА ПРВА “РУНДА” ИНТЕРКУЛТУРАЛНОГ ПОЗОРИШТА

Протеклог викенда одржан је први модул тренинга у оквиру пројекта „Интеркултурално позориште руралне Бачке“ који реализује Центар за културу и образовање Сонта.
16 младих из Западнобачког округа окупило се у Сомбору од 28. до 30. септембра где су учествовали у радионицама >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << о интеркултуралности са стручњацима из ове области.
Млади су имали прилике да науче нове појмове, преиспитају своје ставове и вредности и представе локалне заједнице и насељена места из којих долазе.
За две недеље истих 16 учесника ће се окупити на истом месту на другом делу тренинга, када ће учити о позоришним техникама и радити глумачке импровизације, а све са циљем да креирају позоришне перформансе које ће након тога играти у својим насељеним местима широм Бачке.
Пројекат „Интеркултурално позориште руралне Бачке“ реализује Центар за културу и образовање Сонта уз подршку Европске омладинске фондације Савета Европе.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.