Izvor: Radio Dunav, 03.Okt.2018, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ГОЛ У ПОСЛЕДЊИМ СЕКУНДАМА ОДНЕО БОД РУКОМЕТАШИЦАМА У ПЛАТИЧЕВУ

Апатинске рукометашице су на гостовању у Платичеву код екипе Рукометнког клуба “Кленак 09” изгубиле један бод пошто су готово читавим током сусрета имале предност, а гол за изједначење домаћин је постигао у последњим секундама сусрета.
Погађале су гошће из свих позиција >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и све је ишло ка томе да ће се уписати победа на незгодном гостовању али је тај сан у последњим тренуцима меча срушила Маја Берановић која је погодила и Кленку донела један бод.
Најефикаснија у редовима ОРК Апатина била је Мачкић са 10, а пратила је Баштијан са 9 постигнутих голова. У домаћем тиму Берановић је постигла 6, а Ручнов 5 голова.
У наредном мечу Апатинке дочекују Русин из Руског Крстура.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.