Izvor: Radio Dunav, 01.Okt.2018, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

РУКОМЕТАШИ БОЉИ ОД “ХЕРЦЕГОВИНЕ”

Рукометни клуб Апатин свладао је Херцеговину из Сечња у оквиру другог кола Прве рукометне лиге са 34:30 (20:15).
Апатинци су од самог старта наметну свој темпо игре и контролисали меч сваког тренутка. Одлично распоређени голови и добра одбрана били су кључни у овом тријумфу против >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << увек незгодног противника из Сечња.
Домаћин је у појединим тренуцима имао и двоцифрену предност али је тренер домаћих Владимир Ђукић дао шансу и најмађим играчима па је предност након истека 60 минута била само четири разлике.
Најефикаснији у редовима Апатина био је Мачкић са 6 погодака, а пратили су га Ољача, Гардијан и Кљајић са по 5 постигнутих голова. Код гостију једини расположен за игру био је средњи бек Зубац који је мрежу домаћина погодио чак 11 пута.
У наредном колу апатнски рукометаши гостују Црвеној Звезди у Мокрину.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.