Izvor: Radio Dunav, 26.Sep.2018, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

СРБИЈА И МАРИНА ГАЈЧИН УБЕДЉИВИ НА СТАРТУ ШАХОВСКЕ ОЛИМПИЈАДЕ

Сјајне спортске вести стижу нам из грузијског града Батумија где је стартовала 43. Шаховска Олимпијада. Наша женска репрезентација очекивано је у првом колу савладала Мароко максималним резултатом 4:0, док су у другом колу изабранице селекторке Ирине Чолушкине биле боље и од >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Алжира и славиле са 3:1.
Женски интермајстор Марина Гајчин забележила је две победе у свом дебитантском наступу за олимпијски тим чиме је дала пун допринос одличном старту наше националне селекције у чијем саставу наступају још и Јована Рапорт, Јована Ерић, Адела Великић и Теодора Ињац.
У мушкој конкуренцији репрезентација Србије је такође била убедљива савладавши у првом колу шахисте Суринама 3,5:0,5, а у другом колу репрезентацију Финске резултатом 3:1.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.