ЈОВАН ЛАКАТОШ ПОЧЕО СЕРИЈУ ПРЕДАВАЊА О ПРИРОДИ ЗА АПАТИНСКЕ ОСНОВЦЕ

Izvor: Radio Dunav, 25.Sep.2018, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЈОВАН ЛАКАТОШ ПОЧЕО СЕРИЈУ ПРЕДАВАЊА О ПРИРОДИ ЗА АПАТИНСКЕ ОСНОВЦЕ

У основној школи “Жарко Зрењанин” је одржано прво од три планирана предавања светски признатог сниматеља природе Апатинца Јована Лакатоша. Након што је модератор Софија Пуалић Шперо присутне увела у тему, ученицима трећих разреда Лакатош је приказао снимке флоре и фауне >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << урађене у околини Апатина чиме је малишанима приближио природне лепоте које окружују Апатин.
За уторак је планирано предавање ученицима четвртих разреда, а у среду за ученике који су одабрали изборни предмет “Чувари природе”. Ову серију предавања је у сарадњи са ОШ “Жарко Зрењанин” организовало Удружење грађана “Апатинска пловарица” поводом обележавања годину дана рада удружења. Предавања се одржавају у склопу пројекта “Све птице Апатина” који је подржала СО Апатин.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.