ЧЛАНОВИ И СИМПАТИЗЕРИ КК “АПАТИН” СИНОЋ БОДРИЛИ СРБИЈУ

Izvor: Radio Dunav, 28.Feb.2023, 14:07

ЧЛАНОВИ И СИМПАТИЗЕРИ КК “АПАТИН” СИНОЋ БОДРИЛИ СРБИЈУ

Чланови и симпатизери Кошаркашког клуба “Апатин” су присутвовали утакмици квалификација за Мундобаскет, Србија – Велика Британија која је синоћ одиграна у Београду.
Велики број деце из Апатина која тренирају кошарку су предвођени нешто старијим клупским другарима >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и Ненадом Угарковићем бодрили нашу репрезентацију до важне победе, којом се Србија пласирала на Светско првенство које ће од 25. августа до 10. септембра 2023. године бити одржано на Филипинима, у Јапану и Индонезији.
На овогодишњем Мундобаскету ће наступити 32 репрезентације, а жреб за ово такмичење ће бити одржан 29. априла у Манили.
Из клуба се захваљују свима који су нам омогућили одлазак на овај меч, општини Апатин и Кошаркаском савезу Србије, који су се побринули да превоз и карте буду обезбеђене без икаквих проблема.
The post ЧЛАНОВИ И СИМПАТИЗЕРИ КК “АПАТИН” СИНОЋ БОДРИЛИ СРБИЈУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.