Izvor: Radio Dunav, 05.Sep.2018, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ФИЛМСКИ ВИКЕНД У АПАТИНСКОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ

У апатинском биоскопу овог викенда имаћете прилику да погледа четири пројекције различитих жанрова филмова, па ће сви љубитељи доброг филма, укључујући и оне најмађе пронаћи нешто за себе на програму Културног центра Апатин.
У суботу 8. септембра од 17 и у недељу 9. септембра >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << од 19 сати биће емитован синхронизовани анимирани филм “Ринге ринге раја”.
-У филму се ради о два изгубљена пачета, слабашна шеснаест дана стара Чи и њен млађи брат Чао, одвојени су од свог јата, захваљујући лудоријама превеликог ентузијасте Пенга, слободоумне гуске која ће радије да вежба акробације у ваздуху, него да се придружи осталим гускама приликом традиционалне селидбе у топлије крајеве. Уплашени и усамљени, у жељи да се врате свом јату, пачићи ће затражити помоћ од Пенга, који ће их одбити, јер ова два малишана урушавају његов имиџ одметника. Међутим, Пенг задобија тешку повреду крила која ће га учинити рањивим. Тек тада он пристаје да помогне пачићима да се врате јату и тако уз шетњу са њима прикрива своју повреду. Од тог момента њих троје ће се упустити у заједничко путовање, крчећи свој пут кроз прелепе кинеске пределе, у потрази за својим јатом а под притиском зиме која долази. Истовремено, дивља Паласова мачка по имену Банзу је у потрази за лаким пленом, баш као што су рањена гуска и беспомоћни пачићи. Ово није само прича о дугом и тешком путовању, већ и авантура о проналажењу пута кроз животне препреке, о одговорностима према заједници и породици.

У суботу одмах након овог цртаћа биће од 19 сати приказана акциона комедија “Немилосрдни плишани”.
-Радња је смештена у криминално подземље Лос Анђелеса у којем лутке и људи живе заједно, али лутке се сматрају грађанима другог реда. Посрнули бивши полицајац и порочни приватни детектив, Фил Филипс (лутка), одлучан је у откривању серијског убице који је убио његовог брата а сада убија чланове популарне серије из ‘80-их година. Како би решио случај, удружује се с детективом Едвардс, својом бившом партнерком коју не подноси.

Љубитељи хорор филмова мораће да сачекају суботу 8. септембар и 21 сат како би погледали филмско остварење Корин Харди под називом “Опатица из пакла”. Исти филм биће емитован и дан касније, у недељу у истом термину од 21 сат.
-Када часна сестра у Румунији одузме живот, Ватикан ће послати два свештеника да истраже њену смрт. Заједно откривају не баш свету тајну. Ризикујући не само своје животе, већ и веру и своје душе, суочавају се са злонамерном силом у облику исте демонске часне сестре која је терорисала публику у филму Призивање Зла 2.

За најмађе посетиоце Културни центар је у недељу од 17 сати спремио и 3Д пројекцију у којој ће бити емитован синхронизовани цртаћ “Том и Боб”.
-Педантни дабар Боб води врло уредан живот. Вредан је: вежба свако јутро, ради у својој башти, меље жито у свом млину и спрема кошнице за господина Медведа. Његов живот се драматично мења кад му на врата покуца мачак Том и усели се код њега усред ноћи. Мачак је немирно створење које стално тражи нове пустоловине. Једног дана, док посматра небо, Том угледа ватрену лопту која јури небом и пада на земљу. Испоставља се да је то свемирски брод са малим ванземаљцима који се зову Зака, Зик и Зук. Они беже од Гребатора чији је задатак да лове нове форме живота и доведу их на своју планету. Том и Боб крећу у опасну авантуру да би спасили три ванземаљца, али и своје пријатеље из шуме господина Медведа, Жирафу, Пингвина и Слона од опасних Гребатора.
ЦЕНА УЛАЗНИЦЕ ЗА СВАКУ ОД ПРОЈЕКЦИЈА ЈЕ 250 ДИНАРА.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.