ЗБОГ ХАВАРИЈЕ НА СИСТЕМУ ГРЕЈАЊА, АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ДО КРАЈА СЕДМИЦЕ НА ОНЛАЈН НАСТАВИ

Izvor: Radio Dunav, 08.Feb.2023, 14:42

ЗБОГ ХАВАРИЈЕ НА СИСТЕМУ ГРЕЈАЊА, АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ДО КРАЈА СЕДМИЦЕ НА ОНЛАЈН НАСТАВИ

Основна школа “Жарко Зрењанин” Апатин је данас издала саопштење у којем се наводи да ће због хаварије на систему грејања, ученици ове школе до краја седмице наставу похађати онлајн, а у клупе ће се вратити у понедељак, 13. фебруара. Саопштење преносимо у целости:
“Службе >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << одржавања Основне школе „Жарко Зрењанин“ Апатин синоћ су у касним вечерњим часовима установиле да је до пуцања цеви у систему грејања дошло на подземном топловоду новог крила школе. На тај топлотни вод повезане су две учионице, припремна просторија и ходник у приземљу, затим две учионице, припремна просторија и ходник на првом спрату, као и две учионице, припремна просторија и ходник на другом спрату новог крила школе. Санација система грејања, која подразумева да се постави комплетно нови вод, захтева испуштање воде из грејног система, те се наредних дана грејање у школи неће моћи користити. Уз сагласност Школске Управе Сомбор, настава ће се у четвртак 9. и петак 10.2.2023. одржавати онлајн путем „Е учионице“. Школска такмичења која су календаром МПНТР планирана за суботу биће одржана према плану, а редовна настава почиње 13.2.2023. године”, стоји у допису које је потписала Јасна Павићевић, директорица ОШ “Жарко Зрењанин”.
The post ЗБОГ ХАВАРИЈЕ НА СИСТЕМУ ГРЕЈАЊА, АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ДО КРАЈА СЕДМИЦЕ НА ОНЛАЈН НАСТАВИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.