Izvor: Radio Dunav, 17.Avg.2018, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“МЛАДОСТ” СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕ НОВУ СЕЗОНУ, У СУБОТУ ДУЕЛ СА “ПОЛЕТОМ”

Након претходне сезоне у којој је “Младост” имала успоне и падове, на крају се борила да сачува месту у Војвођанској лиги и успела у томе, у нову такмичарску годину се улази са знатно већим амбицијама од пуког опстанка.
На месту шефа струке остао је Слободан Бачић који је >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << имао доста врема да припреми екипу која је остала на окупу појачану са неколико новајлија. Црвени дрес “Младости” за сезону 2018/2019 задужили су Александар Глигоријевић, Јован Милешевић, Вукашин Вујновић, Горан Милановић, Себастијан Кунтић, Стефан Ожеговић, Стефан Мишковић и Стефан Везмар.
Апатинци су одиграли доста контролних утакмица, чак провели 5 дана на Златибору како би се додатно уиграли и изградили неопходан тимски дух, а оно што радује јесте игра и то што “Младост” ствара доста прилика пред голом својих противника. У неким моментима је недостајало реализације, али се надамо да ће и то прорадити како би фудбалери са стадиона крај Дунава ове године играли много запаженију улогу у односу на прошлу годину.
Првенство за “Младост” почиње гостовањем у Каравукову код екипе “Полет”, а утакмица се игра у суботу 18. августа са почетком од 17 сати.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.