Izvor: Radio Dunav, 31.Jan.2023, 14:50

У АПАТИНУ И ОВЕ ГОДИНЕ ОБЕЛЕЖЕН “НАЦИОНАЛНИ ДАН БЕЗ ДУВАНСКОГ ДИМА”

У оквиру 31. јануара, “Националног дана без дуванског дима” који се ове године обележава под слоганом “Свака цигарета смета”, Црвени крст Апатин је данас организовао предавање за ученике осмог разереда апатинске Основне школе “Жарко Зрењанин”, у оквиру којег су “малим матурантима” >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << предочене штетне последице дувана по сопствено, здравље њихових породица, али и шире друштвене заједнице.
Деци су о овој теми годориле волонтерке Црвеног крста Апатин, Јасмина Кљаић и Белинда Опачић, као и Жељка Медић представница патронажне службе Дома здравља из Апатина. На самом крају предавања, ученицима су подељени флајери, а циљ ове акције је био промовисање здравих стилова живота и указивање на штетност пушења.
The post У АПАТИНУ И ОВЕ ГОДИНЕ ОБЕЛЕЖЕН “НАЦИОНАЛНИ ДАН БЕЗ ДУВАНСКОГ ДИМА” appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.