Izvor: Radio Dunav, 05.Dec.2022, 10:01

АПАТИНСКИ РУКОМЕТАШИ ПОРАЗОМ ЗАВРШИЛИ ЈЕСЕЊИ ДЕО СЕЗОНЕ

Апатински рукометаши су синоћ у Црвенки одиграли последњи меч у јесењем делу првенства Супер Б лиге и том приликом су поражени од истоимене екипе резултатом 32:26.
Домаћин који је трећепласирани тим лиге је током читавог меча контролисао утакмицу, а Апатинци су између 20. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и 25. минута успели да уведу утакмицу у егал, али су на одмор ипак отишли са три гола заостатка (14:11).
У другом делу утакмице “Црвенка” је успела да увећа своју предност и заслужено је дошла до нових бодова.
Најефикаснији у редовима плаво-белих са по пет голова били су Рудић и Браун.
Рукометни клуб “Апатин” је у једанаест одиграних мечева остварио четири победе и седам пораза, и са осам освојених бодова ће презимити на деветој позицији табеле Супер Б лиге.
The post АПАТИНСКИ РУКОМЕТАШИ ПОРАЗОМ ЗАВРШИЛИ ЈЕСЕЊИ ДЕО СЕЗОНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.