Izvor: Radio Dunav, 01.Dec.2022, 10:21

“ЈУГОВИЋ” ЗАУСТАВИО АПАТИНЦЕ У ПОЛУФИНАЛУ КУПА ВОЈВОДИНЕ

Након велике борбе која је виђена синоћ у апатинској спортској хали, рукометаши Апатина су поражени у полуфиналу Купа Војводине од екипе “Југовић” из Каћа резултатом 28:31.
Ношени великом подршком публике, Апатинци су током читавог меча водили против екипе која игра у елитном >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << рангу такмичења, а на полувреме плаво-бели су отишли са три гола предности.
Ипак, на крају меча момцима које са клупе води Владимир Ђукић је понестало снаге, али и мало спортске среће, а искусни гости су то знали да искористе и трећи пут узастопно се пласирају у финале Купа Војводине.
Најефикаснији у екипи “Апатина” био је Пилиповић са десет голова, Ољача је дао осам а капитен Милојевић шест погодака.
Апатинци немају много времена за туговање јер их већ у недељу, 04. децембра очекује меч последњег кола јесењег дела првенства, када ће од 18 часова у Црвенки играти против истоимене екипе која се налази на трећој позицији табеле Супер Б лиге.
The post “ЈУГОВИЋ” ЗАУСТАВИО АПАТИНЦЕ У ПОЛУФИНАЛУ КУПА ВОЈВОДИНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.