АПАТИНСКИ СОЦИЈАЛИСТИ ИЗАБРАЛИ НОВО РУКОВОДСТВО

Izvor: Radio Dunav, 23.Nov.2022, 10:37

АПАТИНСКИ СОЦИЈАЛИСТИ ИЗАБРАЛИ НОВО РУКОВОДСТВО

На 11. Конференцији Општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Апатину изабрано је ново руководство странке, на челу са председником Милошем Ђерићем. Догађај је својим присуством увеличала Александра Ђанковић, потпредседница ИО ГО СПС и потпредседница Скупстине АП >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Војводине, која је исказала пуну подршку новом руководству.
-Апатински социјалисти показали су јединство, а прави социјалисти остали су уз своју странку када је било најтеже, одбранивши партијске интересе који су увек били и државни интереси. Резултати су видљиви на последњим изборима, где је на Републичком нивоу наша партија напредовала за преко 100.000 гласова, а у наредном периоду се очекује да се тај тренд настави. Подмлађивање партијских структура на свим нивоима је био паметан и мудар потез руководства партије, па се уз подршку старијих и искуснијих чланова напредак тек очекује. Наставићемо добру сарадњу са свим чиниоцима наше коалиције, поштујући и оне који то нису, а све за добробит наших грађана. Захвалан сам представницима наших коалиционих партнера који су увеличали нашу изборну конференцију, рекао је Милош Ђерић – председник Општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Апатину.
Извор: Општински одбор Социјалистичке партије Србије Апатин
The post АПАТИНСКИ СОЦИЈАЛИСТИ ИЗАБРАЛИ НОВО РУКОВОДСТВО appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.