Izvor: Radio Dunav, 21.Nov.2022, 09:59

НАКОН ВЕЛИКЕ БОРБЕ БОДОВИ ОСТАЛИ У СМЕДЕРЕВУ

Апатински рукометаши су у оквиру деветог кола Супер Б лиге након велике борбе поражени у Смедереву од истоимене екипе која је лидер на табели резултатом 30:29.
Апатинци су одлично ушли у меч и у двадесетом минуту су имали максималних пет голова предности, али је домаћин до >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << паузе успео да изједначи па се на полувреме отишло резултатом 14:14. До средине другог дела утакмице плаво-бели су имали егал, а потом су Смедеревци повели и ту предност су сачували до краја.
Најефикаснији у редовима Рукометног клуба “Апатин” су били Ољача са девет и Јован Пеић Тукуљац са осам погодака, капитен Милојевић је дао шест а Пилиповић пет голова.
Наши рукометаши су тренутно осмопласирани тим лиге, а у наредном колу ће угостити “Лавове” из Београда.
The post НАКОН ВЕЛИКЕ БОРБЕ БОДОВИ ОСТАЛИ У СМЕДЕРЕВУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.