Регистрација пољопривредних газдинстава

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Jan.2012, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Регистрација пољопривредних газдинстава

БОР - Министарство пољопривреде и туризма најавило је да ће од 1. јануара ове године важити потпуно нов начин регистрације пољопривредних газдинстава у Србији. До ове године пољопривредници су морали сваке године да обаве све формалности и изврше пријаву својих пољопривредних домаћинстава, а од 2012. ће само они који имају промену у својим газдинствима имати обавезу обнове регистрације.
У Србији тренутно има више од 450 хиљада регистрованих домаћинстава, па се процењује да њих између 70 и 80 одсто неће морати да ове године обнови регистрацију газдинства и непотребнои се излаже једном врло тегобном процесу.




Izvor vesti >>>

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.