Izvor: Radio Dunav, 03.Okt.2022, 09:29

“ТЕРЕКВЕШ” И “ДИНАМО” ДЕКЛАСИРАНИ, “САЛАШАРИ” УЗЕЛИ ПРВЕ БОДОВЕ

Фудбалери “Тереквеша” су у осмом колу Међуопштинске лиге први разред убедљиво поражени у Алекса Шантићу од истоимене екипе резултатом 6:0. Већ на полувремену било је јасно да ће се Свилојевчани са овог гостовања вратити са “пуном мрежом”, јер је на великом одмору било 5:0, али >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ипак су успели да избегну тотални дебакл, примивши само један погодак у другом делу игре. “Тереквеш” је са седам бодова тренутно на десетој позицији табеле.
У шестом колу најнижег ранга такмичења клубови са територије општине Апатин су остварили половичан учинак. Последњепласирано “Јединство” је на Рибареву резултатом 8:2 победило бездански “Спорт” који је једно место изнад њих, и на тај начин “салашари” су узели прве овосезонске бодове.
Сонћански “Динамо” је у Риђици поражен од лидера првенства, екипе “Граничара” резултатом 5:0, па су Сонћани остали на седам освојених бодова.
The post “ТЕРЕКВЕШ” И “ДИНАМО” ДЕКЛАСИРАНИ, “САЛАШАРИ” УЗЕЛИ ПРВЕ БОДОВЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.