ОВОГ ВИКЕНДА У АПАТИНУ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

Izvor: Radio Dunav, 30.Sep.2022, 10:31

ОВОГ ВИКЕНДА У АПАТИНУ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

На стадиону фудбалског клуба “Младост” у Апатину овог викенда ће бити одигран фудбалски турнир за млађе категорије, који организује Фудбалски клуб “Интернационал” из Сомбора. Тренер и координатор ове школе фудбала, Младен Вуковић је за “Дунав” радио рекао да се очекује >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << долазак 78 екипа са око 1.000 деце.
-Ово је други “Интернационал куп”, први је одигран прошле године и на њему је учествовало 45 екипа. Ове године смо турннир подигли на много већи ниво, па ће сутра и у недељу на стадиону “Младости” у Апатину фудбал играти између 900 и 1.000 дечака рођених од 2010. до 2015. године. Свој долазак су потврдили београдска Црвена Звезда, суботички “Спартак”, НК “Осијек”, двоструки узастопни првак државе, екипа “Дерби” из Новог Сада, а посебоно бих истакао да ће у Апатину гостовати Фудбалски клуб “Рудар” из Косовске Митровице који ће довести шест генерација. Ту ће бити и реномиране школе фудбала из Војводине као што су “Дерби” из Новог Сада, “ТСК” Темерин, “Текстилац” из Оџака и већина локалних клубова из округа. Сутра ће наступити дечаци рођени 2010, 2012, и 2014. године, док ће у недељу играти генерације 2011, 2013 и 2015. Желео бих да се захвалим Фудбалском клубу “Младост” што су нам помогли у организацији, а велико хвала и свим спонзорима без којих турнир неби био одржан, закључио је Вуковић.
Утакмице на стадиону крај Дунава у Апатину сутра и у недељу почињу од 9 часова, а финала ће се играти од 15,30 часова.
The post ОВОГ ВИКЕНДА У АПАТИНУ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.