Izvor: Radio Dunav, 21.Sep.2022, 11:09

ГРАДСКИ ХОР “ЈЕДИНСТВО” ВРШИ УПИС НОВИХ ЧЛАНОВА

Градски хор “Јединство” из Апатина врши пријем нових чланова, а сви заинтересовани могу доћи на пробе које се одржавају уторком и четвртком од 19 часова у малој сали Културног центра, на адреси Трг Николе Тесле број 4.
Из “Јединства” поручују да су добродошли сви који воле >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << да се друже, путују и певају, и напомињу да кандидати не морају имати раније искуство певања у хоровима и формално музичко образовање (није обавезно познавање нота). Све додатне информације могу се добити путем телефона 064/20-55-101.
Градски хор “Јединство” постоји 70 година и промовише савремену, традиционалну и популарну музику из региона и других крајева света. Циљ је овог певачког ансамбла је да се чланови друже кроз музику.
The post ГРАДСКИ ХОР “ЈЕДИНСТВО” ВРШИ УПИС НОВИХ ЧЛАНОВА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.