СЕНИОРИ КК “АПАТИН” ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ

Izvor: Radio Dunav, 23.Avg.2022, 12:49

СЕНИОРИ КК “АПАТИН” ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ

Сениорска екипа Кошаркашког клуба “Апатин” је почела са припремама за наредну сезону. Они већ искусни, у друштву неколико дечака из млађих категорија су након прозивке одрадили први тренинг на теренима Машинске школе у Апатину. Уз оправдани изостанак неколико првотимаца, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << кренуо је можда и најдосаднији али најбитнији део сезоне.
Тренери Угарковић и Ћопић су момцима пожелели успешну предстојећу сезону, у којој клуб има највише циљеве, а то је улазак у виши ранг такмичења.
Прво појачање Кошаркашког клуба “Апатин” за наредну сезону је наш суграђанин Милош Глушица, момак сјајних физицких предиспозиција који игра на позицијама три и четири.
Клуб ће и ове године наступати у Другој регионалној лиги север, такмичењу чији је учесник дужи низ година.
The post СЕНИОРИ КК “АПАТИН” ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.